Min historie

Bertil Bjørn

Læs mere om mig, hvordan jeg startede og hvor jeg er på vej hen.

Læs min historie

Lige siden lille dreng har Bertil været kreativ og startede med at lave tonsvis af tegninger i børnehaven. Faktisk var det hans mor der åbnede den kreative verden for ham med hyggelige tegne stunder.

I de senere år har det altid stået ham nært at tegne og male, men han var udfordret i livet på andre måder. Hvorfor han ikke havde kunsten som første priotet. Men som dog altid alligevel blev aktuel når der skulle reflekteres og finde roen frem i krop og sind.

Senere hen i voksen livet var der kommet mere ro på hans liv og tiden til at være kunstnerisk og kreativ kom stormende tilbage.
Han skulle være far og vidste at det var den vej han skulle. For det havde han altid kendt til. Han manglede bare det sidste skub.

I 2010 åbnede en ny verden sig for ham da han begyndte at tatovere. Han var flere steder i Danmark, Og lærte af nogle af de bedste i faget.

I 2016 Tog den anerkendte og yderst dygtige Hugo Hansen ham under vingerne i Hugo Tattoo Holbæk og kunne se en fremtid i Bertil. Og de fik skabt et fantastisk godt forhold til hinanden

Idag er Bertil tatovør og har butikken Hugo Tattoo sammen med Hugo i Holbæk
Der bliver malet værker når der ikke bliver lavet kunst på kroppen.

I nærmeste fremtid er det planen at der skal bruges mere tid på lærrederne. Så kunsten kan komme mere bredt ud i verden i alle former. Udstillinger samt Gallerier.